Ezt a hirdetést archiválták.

Jó állapotú, egyszintes, 3 szobás családi ház eladó!

Oszlár
6 éve
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3632815
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 100
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Oszlár rendezett utcájában 3403nm-es telekkel eladó a hirdetésben található 10mx10m-es, 3 szobás, elrendezésű egyszintes családi ház.
 
Az ingatlant sávbeton alappal, 50cm vegyes falazattal, fagerendás, cseréppel fedett sátortetővel építették a tulajdonosok, kőporral színezték és az eredeti fa ablakok redőnyösek. A folyamatos karbantartásnak köszönhetően jó állapotban van az épület és a telek egyaránt. A fedett terasz L alakban kíséri a házat, melynek hosszabb része déli tájolású és a hátsó telekrészre néz. Alatta zöldség tároló pince található.
Az udvaron lévő 2db melléképület garázs és nyárikonyhaként használható. A gazdasági épületek lehetőséget biztosítanak apró jószágok tartására. Az udvar egyrésze virágokkal, tujával, fenyővel parkosított. A kert részben szántó, részben termő gyümölcsfákkal beültetett. A telket betonalapú drótkerítés veszi körbe, az utcafronton fából készült. A ház fűtése gázkonvektorral megoldott, de a kéménynek köszönhetően kályha, kandalló egyaránt kiépítésre kerülhet. Víz, 3 fázisú villany, emésztő van és hamarosan a szennyvíz csatornázást is kiépíti a falu.
A ház belső része jó elosztású és akár alakítható is. A szobák hajópadlóval az egyéb helyiségek járólappal burkoltak, falazatuk festett. A nagy méretű fedett terasz kényelmes életteret biztosít az ott élőknek.
Kiválóan alkalmas akár gazdálkodásra, akár nagy családnak, de ha csak csendre és nyugalomra vágyik akkor is érdemes megnézni ezt a tiszta, napfényes, rendezett kis otthont.
 
Oszlár lakossága 570 fő, jó lakóközösséggel rendelkező kis falu. Óvoda, angol nyelvű magán óvoda, bolt, orvosi rendelő, mozgó posta egyaránt megtalálható. A buszközlekedés kiváló. Jó minőségű úttal könnyen megközelíthető, néhány kilóméterre fekszik az M3-as autópályától.
 
A tulajdonosok Tiszaújvárosi 2 szobás lakást cserébe beszámítanak. Az ingatlan tehermentes.
 
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon! Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal! Vevőink részére szolgáltatásunk ingyenes! Díjmentes hitel ügyintézéssel, lakáskasszával, fix, forint alapú kölcsön ajánlattal állunk Ügyfeleink rendelkezésére!

Elhelyezkedés
Oszlár

 
Elhelyezkedés
Oszlár